Veelgestelde vragen

Is het verplicht om te reserveren?

Reserveren is niet verplicht. Wij adviseren, om teleurstelling te voorkomen, dit wel te doen. In verband met beschikbaarheid, kunnen wij u op deze manier een plaats garanderen.

Ik heb een allergie / dieet, wat zijn de mogelijkheden?

Ook gasten met een gluten, koemelk, suikervrij of andere allergie / dieet kunnen heerlijk bij ons eten. Geeft u alstublieft bij uw reservering en / of bij binnenkomst aan waar wij rekening mee moeten houden.

Hebben jullie cadeaubonnen/ accepteren jullie dinercheques?

Helaas accepteren wij geen diner cheques / dinerbonnen / VVV bonnen.

Wij komen met een groep, kunnen wij met z’n allen bij elkaar zitten en is er een mogelijkheid voor groepskorting?

Restaurant Peking is geschikt voor grote groepen. Indien u tijdig reserveert is er voldoende plek voor grote groepen om gezellig bij elkaar te zitten.

Doen jullie ook aan partycatering?

Restaurant Peking doet ook aan partycatering. Een zakelijk feest of evenement is namelijk pas geslaagd als er ook heerlijk gegeten wordt. Onze partycatering heeft is daarom omvangrijk, met de Chinese, Thaise en Indische authentieke keuken als basis, bereid met verfijnde gerechten op basis van dagverse ingrediënten.

Is het vlees bij jullie Halal?

Restaurant Peking is geen Halal restaurant en kunnen wij niet voldoen aan Halal vleeswaren. Het is voor ons helaas ook niet mogelijk om alle producten op verschillende grillen, pannen en platen, en/of met verschillende bladen, tangen, messen en vorken te bereiden. Wij vragen hiervoor om uw begrip.

Waar kan ik parkeren?

Op het openbare parkeerterrein voor het restaurant Peking kunt u kosteloos parkeren.

Kan ik bij jullie op rekening dineren?

Bedrijven en instellingen met een inschrijving bij het KvK kunnen bij ons op rekening dineren. Hiervoor rekenen wij €10,- administratiekosten en hanteren wij de volgende voorwaarden:

  • Geldig legitimatiebewijs + bijbehorend visitekaartje
  • Getekende betalingsvoorwaarde (deze krijgt u bij binnenkomst overhandigd
  • Getekende Kassabon

Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?

Restaurant Peking heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.  Het is te allen tijde ons streven gasten van onze gastvrijheid en kwaliteit te voorzien. Indien u een melding heeft voor ons dan vernemen wij dit graag via e-mail: pekingbaarn@gmail.com

Uw ervaring is zeer waardevol voor ons zodoende kunnen wij onze service blijven verbeteren.